Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szolgáltatásaim

1244023669_15656642054a264b7535bab_410_5403.jpg

Szolgáltatásaim (Ingyenes)

Cézár Ház, 1133 Budapest, Tutaj utca 6/A, V. em. (Kapukód: 235)

Angyali üzenet közvetítés

Különleges kártyák segítségével közvetítem az angyalok üzenetét a következő témakörökbe: Bőség, Előretekintés, Amit az angyalok tudatni akarnak veled, Új szerelem, Lelki társ, Életcél, Gyógyulás, Védőangyalunkkal vagy elhunyt szeretteinkkel való kapcsolatfelvétel

 

Csoportos angyalmágia tanfolyam (16:30-18:00)

1. Először felolvasok definíciókat, és történeteket az angyalokról, hogy asztrális „kollégáinkkal” tisztában legyünk a közösen végzett munka során (Időhöz mérten).

2. Különféle mudrákkal (kézjelekkel) meditálunk.

3. Aztán egyedileg kifejlesztett módszereket alkalmazunk egymáson, melyekkel, az angyalokkal végzett közös munkával tisztíthatjuk, gyógyíthatjuk önmagunkat, másokat, és környezetünket.

4. Majd egy speciális gyakorlattal felvesszük a tudatos kapcsolatot az angyalokkal.

Erre a tanfolyamra mindenki addig járhat, ameddig szeretne. Ha szeretne később ismételni, vagy felfrissíteni ismereteit, szívesen várom vissza. Illetve nem maradsz le semmiről, ha néhányszor kihagyod, vagy a többieknél később kezded el, mivel minden alkalommal ugyan azokat a gyakorlatokat végezzük. Tehát bármikor be és kiszállhatsz.

 

Angyalterápiás kezelés

Az angyalokkal végzett közös munkával, sajátos módszerekkel megtisztítom az illető lelkét, testét, elméjét, szívét a rossz, negatív, ártó, káros hatású energiáktól, rezgésektől, kötelékektől, aztán feltöltöm őket friss, tiszta, boldogító angyali energiával.

 

Lelki tanácsadás

Ismereteim és teóriáim segítségével segítek megoldást találni problémáira.